Rittrapport Paris-Troyes

Sterk laginnsats av våre gutter i Paris-Troyes

Den 60. utgaven av Paris Troyes gikk av stabelen i dag, søndag. Rittet, som nå har blitt et velkjent ritt for Joker Icopal, strekker seg over 180 km, og avslutter med 8 runder a´ 12 km. Vi stilte til start med følgende lag: Aasheim, Knotten, Forfang, Hagen, Vangstad og Hoem. Adrian Gjølberg var dagens sportsdirektør.

Det ble satt raskt tempo fra start på de lange og rette veiene mot Troyes. Det etablerte seg tidlig et brudd på 3 ryttere som raskt fikk 2 minutters ledelse. Vi satte opp to mann som sammen med Direct-Energie kontrollerte fronten av feltet.

Kristoffer Skjerping og Carl Fredrik Hagen var uheldige og punkterte på et tidspunkt der feltet splittet seg i to større grupper. De startet en heroisk jakt og kom seg fort opp igjen til den fremste gruppen. Litt senere angrep Carl Fredrik fra hovedfeltet. Han fikk med seg Antomarchi fra Roubaix-Lille Métropole og Ourselin fra Direct Energi. Trioen kjørte sterkt, men ble likevel tatt igjen når det gjenstod 5 km.

Da feltet samlet seg talte det ca 60 mann. I spurten var det Adrien Petit fra Direct Energie som kunne juble for seier. På plassen bak fulgte Lorrenzo Manzin fra Vital Concept og Damien Touze fra St. Michel – Auber 93.

FULL RESULTATLISTE

 

Adrian Gjølberg var fornøyd med laginnsatsen:

Gutta kjører veldig bra i dag. Vi fremstod virkelig som et lag. På et tidspunkt sprenger vi feltet på egenhånd. Andreas, Aksel og Ole kjører sterkt i front og Calle gjør et godt forsøk på å komme i brudd. Skjerping ga det han var god for i spurten, men nådde ikke helt opp. Vi er med på det som skjer, og viste muskler.

 

VI FULGTE RITTET LIVE 

 

Aksel Fischer Aasheim var en av flere som kjørte sterkt i dagens ritt