I-AM-CHAMP!

Kristoffer «Doffen» Halvorsen vinner UCI 1.1 rittet GP d’Isbergues – Pas de Calais

sep 18 • Alle ritt • Views • Kommentarer er skrudd av for Kristoffer «Doffen» Halvorsen vinner UCI 1.1 rittet GP d’Isbergues – Pas de Calais

Når Kristoffer tar seieren i en råsterk spurt mot Romain Feillu fra HP BTP-Auber93 og Babtiste Planckaert fra Wallonie-Bruxelles, setter han et velfortjent punktum for et hardtarbeidende Jokerlag som hele dagen er helt i nærheten til alt som skjer.
Reidar Borgersen er med i det første bruddforsøket, før Bjørn Tore Hoem kommer seg løs sammen med 3 andre ryttere. Bjørn Tore er sterk i bruddet, og i front av alt som skjer hele dagen.

Så etter at bruddet er hentet forsøker Fortuneo – Vital Consept seg med et angrep inn i finalen, der Vegard Breen til slutt forsøker et soloangrep. Men med et solid håndverk fra JokerByggtorget taues han inn før Doffen lades som en kanon inn i spurten. Med Jokertallene 1. 7. 19. og 25. gir det en uttelling på 166 UCI-poeng, og en Sportsdirektør Gino van Oudenhove nær makspuls!
Laget bestod av Reidar Borgersen, Ole Forfang, Kristoffer Halvorsen (1.), Bjørn Tore Hoem (25.), Amund Grøndahl Jansen (7.), Philip Lindau, Anders Skaarseth (19.) og Adrian Aas Stien.

http://www.procycling.no/halvorsen vant
www.procycling.no – Egentlig er vi bare kontinentallag på papiret