img_9224

Bikeshop.no inn som ny sykkelleverandør

nov 2 • Alle ritt • Views • Kommentarer er skrudd av for Bikeshop.no inn som ny sykkelleverandør

Pressemelding fra Joker Byggtorget:

Bikeshop.no inn som ny sykkelleverandør

Team Joker Byggtorget har inngått en treårig avtale med Norges største nettbutikk  for sykkelutstyr, Bikeshop.no. Bikeshop vil utstyre laget med Gavia sykler, og Aerlite hjul.

Fornøyd verdensmester
Den nybakte U23-verdensmesteren, Kristoffer Halvorsen er veldig godt fornøyd med det han fikk se på dagens presentasjon: – Dette ser utrolig bra ut, og jeg gleder meg stort til å komme i gang på denne sykkelen, sier «Doffen» Halvorsen. En egen versjon med VM-striper er laget for anledningen, og laget for øvrig vil også sykle med rammer med eget design.

Også sportsdirektør Gino Van Oudenhove er godt fornøyd med den nye avtalen: – Bikeshop er en stor aktør i det norske markedet, og vi er overbeviste om at Gavia er et veldig godt sykkelvalg for fremtiden, sier Van Oudenhove. Solide, men lette rammer og et flott design vil gi oss topp utstyr til å prestere nok en topp sesong, sier sportsdirektøren.

img_9229

Kristoffer Halvorsen og Gino Van Oudenhove. Foto: Magnus Linnestad

 

Daglig leder i Bikeshop.no, Håkon Lilland er også godt fornøyd: – Vi er glade og stolte over å kunne starte et samarbeide med Norges klart beste, og en av Europas aller beste continentallag. Siden den første Gavia sykkelen ble levert for 6 år siden har vi som Joker Byggtorget vært kompromissløse i jakten på ytelse og kvalitet. Vi ser på alle detaljer for å kunne levere ekstremt gode sykler til ekstremt gode priser. Samarbeidet med laget håper vi at kan vise frem for enda flere hvor gode Gavia syklene og Aerlite hjulene våre er, sier Lilland.

handshake

Prosjektleder for sykkel i Interspons, Anders Eia Linnestad og daglig leder i Bikeshop, Håkon Lilland

Syklene vil bli utstyrt med Shimano sin Dura-Ace Di2-gruppe og Aerlite hjul. Alle ryttere vil bli utstyrt med 1 treningssykkel(Gavia Imperiale SR1), 1 konkurransesykkel(Gavia Imperiale SR1), 1 reservesykkel(Gavia Imperiale SR1), 1 temposykkel (Gavia Daedalus) og 1 vintersykkel (Gavia CX Comp). Les mer om Gavia sykler her: (http://gaviabikes.no)

Se videointervju her:

 

Sterkt 2017-lag

Joker Byggtorget kan se tilbake på en fantastisk sesong. Aldri før har det blitt samlet like mange UCI-poeng, og laget endte opp som fjerde beste kontinentallag i Europa. To av lagene foran slår seg sammen til Pro-kontinentallag før neste sesong. Joker Byggtorget endte for øvrig sesongen foran en rekke av årets Pro-kontinentallag på rankingen.

2017-laget:

Kristoffer Halvorsen
Truls Korsæth
Ole Forfang
Anders Skaarseth
Marcus Hoelgaard
Carl Fredrik Hagen
Bjørn Tore Hoem
Adrian Aas Stien
Tobias Foss
Rasmus Fossum Tiller
Iver Johan Knotten
Vegard Breen
Kristoffer Skjerping

Laget møtes for første gang i midten av November for en praktisk samling i Oslo. Deretter blir det som vanlig samlinger på Mallorca i Desember, Januar og Februar før sesongen starter igjen i Mars.

Vi vil i dag også takke vår sykkelleverandør gjennom tre sesonger, Horten Sykkelsport A/S, for et meget godt samarbeid.  

Bakgrunn Bikeshop:

Bikeshop.no er Norges største uavhengige sykkelbutikk. De er mest kjent for nettbutikken sin, men de har også en butikk på Skoppum, rett utenfor Horten i samme lokaler som sitt nettlager. Med over 30.000+ sykkelrelaterte produkter i nettbutikken hvor mesteparten av det lagerføres kan du enkelt finne noe som passer deg, og den typen sykling du holder på med.

Lilland Sport AS er firmaet bak Bikeshop.no, og det ble startet i 2006 av flere ganger norgesmester Håkon Lilland.  Siden starten har bikeshop.no blitt drevet av lidenskapelige syklister med stor produktkunnskap og sykkelglede.

Comments are closed.

« »